Ann-Sophie Weiss Bruhn

RÅDGIVER

Ann-Sophie Weiss Bruhn har adskillige års erfaring fra den erhvervspolitiske del af den offentlige sektor i Danmark, og var senest Erhvervsministeriets udsendte nationale ekspert i Europa-Parlamentet. Som tidligere ansat i Erhvervsstyrelsen kender Ann-Sophie den offentlige sektor indefra. Hun har arbejdet indgående med EUs indre marked, med strategisk tidlig interessevaretagelse og med rådgivning af både virksomheder og myndigheder om indre markedsregler og -procedurer.

Senest har Ann-Sophie været en del af den politiske scene i Bruxelles, hvor hun sad i Europa-Parlamentets sekretariat for Udvalget for Det Indre Marked og Forbrugerbeskyttelse (IMCO). Ann-Sophie har samarbejdet tæt med europaparlamentarikere, politiske rådgivere, assistenter m.fl., og har herved opbygget et godt netværk på tværs af EU's institutioner.

Baggrund:

Ann-Sophie Weiss Bruhn er uddannet jurist fra Københavns Universitet med speciale i EU- og offentligretlige forhold. I tillæg til sin juridiske uddannelse, har Ann-Sophie endvidere læst international relations på London School of Economics and Political Science og arbejdet med international samhandel på Danmarks Faste Mission ved FN i Genève.

Kontaktoplysninger:

Direkte +45 26 85 10 60

Skriv en mail

LinkedIn profil

Lad os mødes.
Kontakt