Fannie Couderc Pramming

RÅDGIVER

Fannie Couderc Pramming har et særligt indblik i mediernes maskinrum, og kan med øvet hånd både skabe den gode fortælling og formidle selv de sværeste budskaber.

Med flere års erfaring fra forskellige positioner på Berlingske har hun et indgående kendskab til, hvordan ét af Danmarks største mediehuse tænker og arbejder. Hun ved, hvad det kræver at skabe dagsordensættende fortællinger, og navigerer hjemmevant i sit brede medienetværk.

Fannie har desuden mange års bestyrelseserfaring fra en international NGO, og er således vant til at arbejde med beslutningsprocesser på tværs at lande, ligesom hun har stor erfaring med at udvikle og eksekvere strategier for at positionere en organisation. Desuden var hun en del af en større fusion i organisationen, og er derfor vant til at arbejde i et lukket rum, hvor meget står på spil.

Baggrund:

Fannie Couderc Pramming er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Hun har erfaring fra Berlingske, som henholdsvis journalist og siden redaktør for sociale medier.
Fannie har desuden arbejdet frivilligt i mere end ti år i en større NGO, hvor hun som blot 14-årig blev valgt som formand for organisationens danske ungdomsbestyrelse.

Kontaktoplysninger:

Direkte +45 22 92 52 27

Skriv en mail

LinkedIn profil

Lad os mødes.
Kontakt