Hans Skovgaard Andersen

Rådgiver

Hans Skovgaard Andersen har som tidligere Christiansborgjournalist en stærk politisk forståelse og en stor erfaring i at formidle indviklede og tekniske rapporter til den brede offentlighed. Han har et skarpt blik for proaktivt at udnytte politiske og kommunikative muligheder, når de opstår.

Hans har af to omgange været ansat på DRs Christiansborgredaktion som politisk reporter og har efterfølgende været hhv. politisk reporter, vært og redaktør på hedengangne Radio24syv. Herefter skiftede Hans til Berlingskes Christiansborg-redaktion, hvor han bl.a. har skrevet indgående om national økonomi, centraladministrationen og landbrug.

Hans har sine kernekompetencer inden for strategisk kommunikation og krise-kommunikation. Han har desuden bred erfaring med kommunikation på tværs af medieplatforme, herunder en veludviklet forståelse for, hvordan sociale medier kan effektivt anvendes kommercielt.

Baggrund:

Hans Skovgaard Andersen er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. I sine unge år erhvervede han sig også et svendebrev som tømrer, hvilket han efterhånden meget sjældent benytter sig af.

Kontaktoplysninger:

Direkte +45 27 26 42 47

Skriv en mail

LinkedIn profil

Lad os mødes.
Kontakt