Josefine Anker

KONSULENT

Med en baggrund indenfor statskundskab og journalistik kan Josefine på højt niveau navigere i politiske processer og formidle klart og koncist til og på vegne af forskellige målgrupper og interessenter.

Før Josefine blev ansat i Ulveman & Børsting har hun blandt andet arbejdet på den danske ambassade i Washington D.C. og har derfor tilegnet sig indsigt i international politik og Danmarks forcer i samarbejdet med USA. Gennem praktikarbejdet i afdelingen for Kultur & Public Diplomacy arbejdede Josefine med kommunikation i relation til ambassadørens og stakeholders aktiviteter, herunder promovering af Danmark som et grønt foregangsland. Fra Miljø- og Fødevareministeriet har Josefine kendskab til det politiske system indenfor eksport af dansk vandteknologi, grønne teknologiprojekter og planlægning af delegationsbesøg.

Josefine har særligt stærke kompetencer indenfor interview, policyanalyse og er dygtig producent af SoMe-indhold.

Baggrund:

Josefine Anker er uddannet BSc i statskundskab fra Københavns Universitet og cand.mag. i Journalistik fra Syddansk Universitet. Derudover har hun en tillægsuddannelse i journalistisk formidling fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Kontaktoplysninger:

Direkte +45 61 77 08 43

Skriv en mail

LinkedIn profil

Lad os mødes.
Kontakt