Nina Brønden Jakobsen

SENIORRÅDGIVER

Nina Brønden Jakobsen har blik for den gode historie. Hun arbejder strategisk med public relations og har flair for at se de muligheder, der er i mediebilledet. Hun er vant til at håndtere kommunikationskriser og arbejder målrettet med omdømmeopbyggende initiativer.

Før hun kom til Ulveman & Børsting, arbejdede Nina for Kopenhagen Fur hvor hun skabte en positiv dagsorden i danske og udenlandske medier. Gennem sit arbejde som pressekonsulent for den danske pelsbranche har Nina blandt andet stået for implementeringen af en aktiv PR-strategi med fokus på åbenhed og inklusion af offentligheden. Hun var desuden én af hovedrollerne i et afsnit af Anders Aggers anerkendte DR2-serie “Indefra”, der blev vist i december 2016.

Baggrund:

Nina Brønden Jakobsen er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet. Hun har tidligere arbejdet på bureauerne Grøn Ejvin Andersen og Kreab Gavin Anderson, inden hun blev ansat som pressekonsulent hos Kopenhagen Fur. I 2015 var hun på Berlingske Business Top 100 liste over Danmarks førende, unge erhvervstalenter. I løbet af sin barndom har hun rejst jorden rundt med sin familie og bl.a. gået på internationale skoler i Botswana og Indien.

Kontaktoplysninger:

Direkte +45 41 86 13 91

Skriv en mail

LinkedIn profil

Lad os mødes.
Kontakt