Tim Smidemann

SENIORRÅDGIVER

Tim Smidemann har stor erfaring med håndtering af medier og stakeholdere fra stillinger på Christiansborg, i den finansielle sektor samt i organisationsverden. Blandt Tims spidskompetencer er strategisk arbejde med kommunikation og stakeholdere – også når det kommer til kriser. Tim er en troværdig rådgiver, som er god til at agere proaktivt, være et skridt foran og få alle aspekter med i en kommunikationsindsats, uanset om det er en offensiv eller defensiv dagsorden.
Derudover har Tim dokumenteret erfaring i at hjælpe virksomheder med at nå frem til deres kernefortælling og få denne udover rampen i medierne og blandt de vigtigste stakeholdere.

Baggrund:

Tim Smidemann er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Han har bl.a. arbejdet som journalist ved JydskeVestkysten, og han har været leder af Det Konservative Folkepartis presseafdeling på Christiansborg, presseansvarlig i et af Nordens største pensionsselskaber Danica Pension, og han har arbejdet i Dansk Industri både som pressekoordinator og som Head of Stakeholder Relations.

Kontaktoplysninger:

Direkte +45 23 48 26 51

Skriv en mail

LinkedIn profil

Lad os mødes.
Kontakt