Uffe Tang

SENIORRÅDGIVER

Uffe Tang har en dyb erfaring med medier fra en række af landets største nyheds-redaktioner og samtidig stor indsigt i dansk politik, som han har dækket gennem 13 år og fem valgkampe som nyhedsreporter og politisk analytiker på tryk og i TV og radio.

Uffe kom til Ulveman & Børsting fra en stilling som nyhedsvært på TV2 News. Inden det var han gennem syv år med til at udvikle den politiske dækning i DR Nyheder, hvor han blandt andet sad i ledelsen som redaktionschef og politisk redaktør.

Fra 1999 til 2006 var han først redaktionssekretær og ledende redaktør på Berlingskes indlandsredaktion og siden nyhedsredaktør på avisen. I 2006 tog han springet til avisens politiske redaktion, hvor han i 2008 var nomineret til Cavlingprisen og i 2009 modtog FUJ-Prisen for fremragende undersøgende journalistik.

Uffes baggrund giver ham en unik indsigt i, hvordan beslutninger og politik bliver formet, og hvordan samspillet med medierne er afgørende. Desuden har han en grundlæggende forståelse for, hvordan redaktionerne arbejder – både de elektroniske og de trykte.

Baggrund:

Uffe Tang er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole efter praktik på Morgenavisen Jyllands-Posten og har deltaget i DRs ledelsesprogram.

Kontaktoplysninger:

Direkte +45 28 13 60 28

Skriv en mail

LinkedIn profil

Lad os mødes.
Kontakt