Nanna Herskind

Seniorrådgiver

Nanna er en erfaren rådgiver specialiseret i at rådgive organisationer og virksomheder med at udvikle politiske strategier, opbygge alliancer og skabe fortællinger, der styrker deres position på aktuelle politiske dagsordener og former deres markeder.

Fra sin tidligere rolle som public affairs chef i Lægeforeningen trækker Nanna på indsigt i de særlige dynamikker, der styrer politiske organisationer, i spændingsfeltet mellem presse og politik. Samtidig har Nanna en bredt funderet public affairs værktøjskasse og dybdegående erfaring med strategisk rådgivning af danske og internationale virksomheder, som Public Affairs Director i Rud Pedersen. Herudover har Nanna erfaring fra det politiske arbejde på Christiansborg, hvor hun har arbejdet og lavet kampagne for SF.

Baggrund:

Nanna er uddannet cand.scient.soc fra Københavns Universitet med specialisering i politisk sociologi. Hertil har Nanna taget en del af uddannelsen på Otto Suhr Institut for Politologi på Freie Universität Berlin samt haft et semester som politisk praktikant for SF’s politiske ordfører på Christiansborg.

Kontaktoplysninger:

Direkte +45 25 34 70 45

Skriv en mail

LinkedIn profil

Lad os mødes.
Kontakt