Vi arbejder for dem,
der vil ændre agendaen.

Hvem som helst kan i dag poste, blogge og udkomme med sin mening om hvad som helst. Og det gør de. Til overflod.

Vi har aldrig haft flere medier og muligheder for at kommunikere, kommentere, diskutere og dermed manipulere verdens udvikling. Og det stiller nye krav til dagsformen hos dem, der vil ændre agendaen.

Tiden til at overveje sin kommunikation bliver kun kortere. Og derfor er det vigtigere end nogensinde, at man ved, hvad man siger. Og hvorfor man gør det. At man kan lægge en strategi for sin kommunikation, der skærer igennem alverdens mediestøj og fnidderfnadder, så målene opnås.

Hos Ulveman & Børsting ved vi mere end de fleste om, hvordan både journalistik og politik fungerer. Og den viden bruger vi til at rådgive virksomheder og organisationer.

Vores rådgivere arbejder hverken med salgs- eller faktureringsmål, der kan forplumre fokus. Vi arbejder på kommunikationens øverste hylde; med strategisk kommunikation, public affairs, public relations og krisehåndtering. Både i Danmark og internationalt. Og vi ved, hvad der skal til for at ændre agendaen. Hvad enten den er politisk eller forretningsmæssig.

Hos os er langsigtede relationer en kerneværdi. Det vigtigste er, at er vi med vores kunder hele vejen. Og er sammen om både sejre og nederlag.

Lad os mødes.
Kontakt