Bastian Schneider

Partner og CFO

Bastian har med sin baggrund som kommunikationsrådgiver, managementkonsulent og økonomidirektør en unik indsigt i samspillet mellem virksomheders kommunikation, strategi og økonomi. Bastian formår derfor at lægge snittet i sin rådgivning med stor forståelse for de finansielle strukturer, og hvad der driver en virksomheds performance. Den samme indsigt bruger han til at udvikle Ulveman & Børstings forretning og ydelser som husets CFO.

Bastian var fra 2017 til 2023 CFO i GRØD ApS. Her var han med til at udvikle virksomheden fra at være en mindre restaurantvirksomhed til at blive en fødevarekoncern med salg i egne restauranter, online og i landets dagligvarehandel.

Før dette var Bastian managementkonsulent i McKinsey & Company, hvor han arbejdede med udvikling og implementering af strategi for virksomheder i den globale superliga.

Bastian startede sin karriere i kommunikationsbranchen, og blev i en ung alder partner i virksomheden Ulveman & Partners – en forgænger til Ulveman & Børsting. I den periode arbejdede han desuden som privatsekretær for tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen, ligesom han i en kort periode var særlig rådgiver for Dan Jørgensen i hans tid som fødevareminister.

Baggrund:

Bastian Schneider er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet, ligesom han er bachelor i musik fra det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Han blev i 2015 udnævnt til Berlingske Tidendes Talent 100-liste, nomineret af Anders Fogh Rasmussen.

Kontaktoplysninger:

Direkte +45 27 28 46 23

Skriv en mail

LinkedIn profil

Lad os mødes.
Kontakt